بازدید از مرکز رشد زاهدان توسط دکتر ثمری مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر ثمری مدیر کل توسعه و فناوری و ارتباط  با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه بازدید از مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان درباره مرکز رشد زاهدان که سال قبل مجوز فعالیت آن صادر شد اظهار کرد:این مرکز با بیش از دوازده واحد و هسته فناور به فعالیت خود ادامه میدهد.و معتقدم مرکز رشد واحد زاهدان می تواند یکی از بهترین مراکز رشد باشد چرا که این واحدها و هسته های مستقر در این مرکز هدف دار جلو رفته اند و از این منظر حرکت خود را توانسته اند به خوبی ریل گزاری کنند.وی ارزیابی خود از مرکز رشد واحد زاهدان با توجه به قدمت و عمر کمش مثبت دانست. و افزود: در کنار توجه و فعالیت های اعضای واحدها و هسته های فناور واحد زاهدان حمایت و فراهم نمودن بسترهای لازم از سوی رییس این دانشگاه قابل تقدیر است. زیرا این حمایت ها می توانند باعث شوند شرکت های دانش بنیان در آینده در بازار حرف های زیادی برای گفتن داشته باشند.