بازدید دکتر طهرانچی از نمایشگاه شتاب‌دهنده‌های آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از اولین نمایشگاه و همایش شتاب‌دهنده‌های آزاد بازدید کرد. به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از اولین نمایشگاه و همایش شتاب‌دهنده‌های آزاد که صبح امروز در نمایشگاه دائمی اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، بازدید کرد. نمایشگاه شتاب‌دهنده‌های آزاد توسط معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده و از میان ۱۰۰ شتاب‌دهنده، ۲۰ شتاب‌دهنده از واحدهای سراسر کشور به عنوان شتاب‌دهنده‌های برگزیده دعوت شده‌اند. دانشگاه آزاد اسلامی برای تبدیل شدن به دانشگاه فناور و کارآفرین گام‌های موثری برداشته و برگزاری اولین نمایشگاه شتاب‌دهنده‌های آزاد در این راستاست.