برگزاری سومین رویداد شتاب استان سیستان و بلوچستان

سومین رویداد شتاب استان سیستان و بلوچستان در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی استان با هدف كمك به ايجاد شركت ها و بنگاه هاي اقتصادي جديد طی 54 ساعت و به مدت 3 روز برگزار گردید.

سومین رویداد شتاب استان سیستان و بلوچستان با همکاری پارک علم و فناوری، مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان، اتاق بازرگانی، صنایع و معادن استان، بنیاد نخبگان، اداره کل ورزش و جوانان، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، دانشگاه سیستان و بلوچستان و آکادمی لرن فایلز برگزار گردید.

مراسم افتتاحیه این رویداد در روز چهارشنبه ساعت ۱۶ عصر با شرکت ۱۲۰ نفر صاحب ایده برگزار گردید. که از این میان شش تیم از دانشگاه جامع علمی-کاربردی و دو تیم از دانشگاه آزاد نیز حضور داشتند. در ابتدای مراسم ۳۸ ایده مطرح و در نهایت ۱۲ ایده به مرحله داوری رسیدند تا در این ۳ روز بروی بوم کسب و کار خود فعالیت نمایند.

در دو روز نخست این رویداد و پس از انتخاب ۱۲ ایده از میان ۳۸ ایده ارائه شده بر مبنای رأی شرکت کنندگان، گروه هایی برای هر ایده تشکیل شد تا ضمن توسعه آن، مدلی از کسب و کار ایده مورد نظر را ارائه كند. همچنین ۱۵ نفر از مربیان متخصص در حوزه کارآفرینی در این رویداد به راهنمایی این گروه ها پرداختند.

در خلال این برنامه دکتر مهربان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان و دکتر پهلوانی ریاست بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان نیز از این رویداد بازدید کرد.

همچنین مراسم اختتامیه این رویداد شامگاه جمعه ۱۹ آذر ماه در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی با حضور رئیس پارک و علم و فناوری، ریاست دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان و مدیر کل ورزش و جوانان استان و مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان برگزار شد.

در روز پایانی این رویداد و با داوری مدل های ارائه شده توسط داورانی از بخش صنعت و دانشگاه، از میان ۱۲ تیم شرکت کننده سه تیم در رده های اول تا سوم قرار گرفتند:

۱-تیم توریست کارت

۲-تیم کلینیک آنلاین رتبه دوم

۳-تیم آفینجا رتبه سوم

همچنین سه ایده دیگر به عنوان تیم های ایده سبز با مسئولیت اجتماعی جزء ایده های قابل تقدیر این مراسم رویداد کارآفرینی معرفی شدند:

۱-تیم بهزیستن

۲-تیم پهناب