برگزاری کارگاه‌های متنوع کارآفرینی توسط مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در تشریح برنامه‎ها و کارگاه‎های متنوع این مرکز در هفته کارآفرینی، گفت: مرکز رشد واحد زاهدان توانمندی‎های خود را در راستای رسیدن به دانشگاه کارآفرین به منصه ظهور گذاشت.
دکتر محمدالیاس مسلم‎پور در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، از همکاری مرکز رشد واحد زاهدان در برگزاری اردوی کارآفرینی همراه با مسابقه ایده شو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراوان خبر داد و اظهار کرد: «در این کارگاه که به مدت چهار ساعت برگزار شد، دکتر محمدامین کاظمیان مسئول پروژه شهرک فنآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و عضو شورای مرکز رشد واحد زاهدان در کارگاهی تخصصی به تشریح فرآیند جذب و استقرار در مرکز رشد و تشکیل هسته فنآور پرداخت و این کارگاه را با آموزش مقدماتی ایده محوری پایان داد.»
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از برگزاری سومین رویداد شتاب استان سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: «این رویداد با همکاری مشترک پارک علم و فنآوری استان و مرکز رشد واحدهای فنآور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در شهر زاهدان برگزار می‎شود.»
این مسئول گفت: «برای تشویق دانشجویان و حاضران در کارگاه آموزشی سراوان، برنامه ایده شو برگزار و با اهدای جوایز به ده ایده برتر پایان یافت.»
وی از برگزاری کارگاه آشنایی با مراکز رشد و رویداد شتاب با همکاری مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و پارک علم و فناوری استان سیستان و بلوچستان در دانشکده صنعت و معدن دانشگاه سیستان و بلوچستان شهرستان خاش خبر داد و عنوان کرد: «مهمترین رویداد و برنامه‎ی هفته کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بود که با موضوع پیش رویداد سومین اردوی کارآفرینی (رویداد شتاب) و ایده شو برگزار شد.»
مسلم‌ پور با بیان اینکه در این برنامه به نقش مراکز رشد در ترویج فرهنگ کارآفرینی، جایگاه دانشگاه‎های کارآفرین و اهمیت برگزاری رویدادهای شتاب اشاره شد، عنوان کرد: «شرح برنامه‎های بخش ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، تشریح جایگاه و امکانات مراکز رشد و پارک علم و فنآوری، تشریح تخصصی ایده محوری و برگزاری مسابقه ایده شو از مهم‎ترین رویدادهای این برنامه بود که با اهدای جوایزی از سوی مرکز رشد واحد زاهدان، پارک علم و فناوری استان و شرکت مطالعه نوین به شش نفر برتر به کار خود پایان داد.»
مدیر مرکز رشد واحد زاهدان افزود: «مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان با تصویب در هفدهمین جلسه شورای راهبری و سیاستگذاری مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی (شورای عالی تخصصی مراکز رشد) فعالیت خود را شروع کرد و اکنون 2 شرکت دانش‎بنیان، 10 واحد فناور، 18 هسته فناور، 17 محصول تجاری شده و 11 نمونه‎ی آماده تجاری سازی و سرمایه گذاری را به ثبت رسانده است.»