برگزاری کارگاه آموزشی "نقش جامعه دانشگاهی در تشکیل شرکت های دانش بنیان" در واحد خاش

کارگاه آموزشی " نقش جامعه دانشگاهی در تشکیل شرکت های دانش بنیان" در واحد خاش برگزار شد .

در این کارگاه مسلم پور با تشریح فرایند ایجاد شرکت های دانش بنیان و مزایای فراوان این گونه شرکت ها در اقتصاد یک جامعه و کشور نقش جامعه دانشگاهی را در تشکیل اینگونه شرکت ها بسیار موثر دانست و اعضای هیئت علمی و اساتید و کارکنان را به عضویت در اینگونه شرکت ها ترغیب نمود.

دکتر ابراهیم صباغ رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش نیز در سخنانی به نقش مهم دانشگاهیان در بیان ایده های نو و مبتکرانه پرداخت و افزود : نیاز امروز جامعه ما ایده های نو و خلاقانه با پشتوانه علمی است.بسیار از مشکلات اجتماعی و اقتصادی جامعه ما با ایده های نو که پشتوانه قوی علمی را دارد حل میشود. و نقش دانشگاهیان با توجه به سابقه علمی که دارند بسیار مهم است و  دانشگاهیان در این زمینه باید پیشتاز باشند.