حضور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن‎بازار سیستان و بلوچستان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اختصاص 4 غرفه در نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن‎بازار کهبا حضور سازمان‎ها و دانشگاه‎های استان سیستانو بلوچستان برگزار شده شرکت کرد.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی زاهدان، نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن‎بازار با حضور سازمان‎ها، ادارات و دانشگاه‎های استان سیستان و بلوچستان بهمناسبت هفته پژوهش در دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اختصاص 4 غرفه، مرکز رشد، مرکز تحقیقات زمین‎شناسی، باشگاه پژوهشگران جوان و ساها در این نمایشگاه شرکت و موفقیت‎های این واحد دانشگاهی در حوزه پژوهش را برای بازدیدکنندگان به نمایش گذاشت.
در غرفه ساها امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی به صورت کتابچه، بروشور، پخش کلیپ و نمایش پورتال، در غرفه مرکز رشد، خدمات و محصولات شرکت‎های دانش‎بنیان،هسته‎ها و واحدهای فناور، در غرفه مرکز تحقیقات زمین‎شناسی محصولات تجاری این مرکز و در غرفه باشگاه پژوهشگران، طرح‎ها، پروژه‎ها و دیگر دستاورهای علمی و پژوهشی در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.
این نمایشگاه‎ تا تاریخ 18 آذر دایر و بازدید از نمایشگاه‎های دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برای عموم آزاد است.