رویداد مهارت افزایی کاردان شو

#کاردان_شو بزرگترین رویداد مهارت افزایی است که تا کنون در استان سیستان و بلوچستان برگزار شده است.
استودیو مقراض و بزرگترین مراکز کارآفرینی استان (پارک علم و فناوری استان سیستان و بلوجستان، مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان،  مجتمع نوآوری و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان)، انجمن سینمای جوان زاهدان و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان، شرکت آسیا تک زاهدان گرد هم آمده اند تا این رویداد بی نظیر را با بالاترین کیفیت ممکن برای شما برگزار کنند. و به شما کمک کنند مهارت کسب کنید، وارد بازار کار شوید و پول درآوردن را شروع کنید.
100 ساعت آموزش حرفه ای ببین
مهارت کسب کن
پول درآوردن شروع کن
رویداد #کاردان_شو در پنج شنبه و جمعه پنج هفته متوالی ( از 8 آذر تا 7 دی ) برگزار خواهد شد. در این پنج هفته بیش از 100 ساعت آموزش حرفه ای در هر یک از کمپ های آموزشی اراِیه خواهد شد. در طول برگزاری رویداد شرکت کنندگان به گروه های کوچک کاری تفسیم می شوند. و در پایان رویداد هر یک از گروه ها باید یک پروژه عملی ارایه دهد. در واقع ارایه مناسب پروژه مهر تاییدی بر قبولی افراد در این کمپ های آموزشی خواهد بود. در اختتامیه رویداد به برترین های هر یک از کمپ های آموزشی جوایزی اهدا خواهد شد.
این رویداد شامل سه کمپ آموزشی در زمینه های "فیلم سازی"، "موشن گرافیک" و "طراحی سایت" است. به سه تیم برتر هر یک از این کمپ های آموزشی جوایزی اهدا خواهد شد. علاوه بر این تیم ها و دانشجویان برتر از حمایت مراکز کارآفرینی ( مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی، مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان و پارک علم و فناوری ) هم برخوردار خواهند شد.
کمپ فیلم سازی شامل مباحث زیر است :

•  عکاسی و تصویر برداری
  •  سناریو نویسی
  • تدوین ( کار با نرم افزار پریمیر )
  • کارگردانی

در پایان رویداد دانشچویان این کمپ باید یک فیلم کوتاه ده دقیفه ای ارایه دهند.
کمپ موشن گرافیک شامل مباحث زیر است :

• طراحی و تصویرسازی
  • کار با فتوشاپ و ایلاستریتور
  • کار با افترافکت
  • تکمیل موشن گرافیک

در پایان رویداد دانشچویان این کمپ باید یک موشن گرافیک دو دقیقه ای ارایه دهند.
کمپ طراحی سایت شامل مباحث زیر است :

• html
  • css
  • php
  • wordpress

در پایان رویداد دانشچویان این کمپ باید یک سایت با امکانات مناسب را بارگذاری کنند.
هر یک از کمپ های آموزشی در یکی از مراکز کارآفرینی (مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی، مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان و پارک علم و فن آوری) برگزار خواهد شد.
مراسم افتتاحیه رویداد #کاردان_شوساعت 9 صبح پنج شنبه 8 آذر در پارک علم و فناوری ( واقع در ابتدای خیابان دانشجو ) برگزار خواهد شد. حضور کلیه شرکت کنندگان  رویداد در مراسم افتتاحیه الزامی است.