سومین نشست تخصصی مدیران مراکز رشد منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی

سومین نشست تخصصی مدیران مراکز رشد منطقه 3 کشور با حضور دکتر امین‎رضا کمالیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دکتر جاوید نوبخت رئیس منطقه 3 مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا توکلی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احمد مهربان معاون پژوهشی واحد زاهدان، مهندس طاهری نماینده اداره مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران مراکز رشد 18 واحد دانشگاهی از استان‎های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و کرمان به مدت دو روز با هدف ارتقای مراکز رشد در واحد زاهدان برگزار شد.

این نشست در تاریخ 2 و 3 آبان ماه 95 و به مدت 2 روز در واحد زاهدان برگزار شد. در روز اول برنامه سخنرانی ها، ارائه گزارش مسابقات ایده پردازی و اردوی کارآفرینی واحد زاهدان، بحث و بررسی نحوه جذب و پذیرش هسته ها و واحدهای فناور و هم اندیشی و جلسه پرسش و پاسخ مدیران مراکز رشد و بازدید از هسته ها، واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان مرکز رشد واحد زاهدان برگزار شد. در روز دوم کارگاه نحوه نگارش BP و آشنایی با طرح های سرمایه گذاری دانش بنیان برای شرکت های مستقر در مرکز رشد واحد زاهدان و تعدادی از مدیران و کارشناسان مراکز رشد برگزار گردید.

برای نمایش تصاویر بیشتر کلیک کنید.