شرکت در بیستمین نمایشگاه پژوهش وفن آوری تهران

معرفی ۴محصول منتخب دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از معرفی چهار محصول منتخب این دانشگاه در بیستمین نمایشگاه ملی دستاوردهای پژوهشی و فناوری خبر داد.
دکتر محمدامین کاظمیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در زاهداناظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با معرفی ۴دستاورد پژوهشی و فناوری در بیستمین نمایشگاه ملی دستاوردهای پژوهشی و فناوری کشور، سهم قابل قبولی از محصولات ارائه‌شده را به خود اختصاص داد.»
وی افزود: «از محصولات و دستاوردهای پژوهشی و فناوری ارائه‌شده توسط دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این نمایشگاه سه طرح از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به نام‌های پوکه صنعتی از مواد بازیافتی، سیستمآبیاری هوشمند و ماسک صورت و بدن ژینا بودند.»
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: «طرح آب‌شیرین‌کن خورشیدی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل از دیگر محصولات ارائه‌شده در این نمایشگاه بود.»
دکترکاظمیان  عنوان کرد: «در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری کشور، غرفه دانشگاه آزاد اسلامی با ۱۷۸محصول منتخب از بین ۸۰۰محصول واحدهای دانشگاهی کل کشور به ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناوری پژوهشگران این دانشگاه پرداخت.»
به گزارش آنا، غرفه دانشگاه آزاد اسلامی در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور به‌عنوان غرفه برتر معرفی شد.