معیری‌کاشانی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛ بکارگیری اساتید و کارکنان فناور دانشگاه آزاد به‌عنوان منتورهای شتاب‌دهنده‌

حامد معیری‌کاشانی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: در کارگاه‌هایی که براساس حل‌مسئله (Problrm Base Learning) برای معاونان نوآوری و فناوری برگزار شد، مدیران مراکز رشد و معاونان فناوری با فضای دنیای شتاب‌دهنده‌ها و خلاقیت آشنایی و ارتباط سازنده‌ای برقرار کردند.

وی افزود: ارائه‌هایی در این راستا صورت گرفت که خود معاونان و مدیران را در متن کار قرار می‌داد. دفترچه‌هایی به معاونان و مدیران واحدهای استانی داده شد تا برنامه‌ها و مأموریت‌های هشت‌گانه را در تمام واحدهای استان اجرا کنند.

سرپرست اداره کل ایجاد توسعه آموزش‌های فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: تهیه رزومه و سوابق مهارتی و فناورانه اعضای هیئت علمی و کارکنان یکی از مأموریت‌هایی است که از سوی مدیران و معاونان فناوری و نوآوری واحدهای دانشگاهی باید پیگیری شود.

معیری‌کاشانی درباره اهداف شناسایی اعضای هیئت علمی و کارکنان فناور دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: از فناوران دانشگاه آزاد اسلامی در قالب منتورهای شتاب‌دهنده‌ها بهره‌گیری خواهند شد. ممکن است استاد یا کارمندی همراه با فعالیت‌های آکادمیک و دانشگاهی، مهارت‌ها و حرفه‌های دیگری نیز داشته باشند که لازم است از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: مدیران و معاونان واحدهای دانشگاهی باید اهتمام ویژه‌ای برای اجرای کارشناسی و خلاقانه طرح‌های معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری داشته باشند.