هفدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری تهران

هفدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری تهران از تاریخ 24 ام آذر ماه 95 توسط دکتر میرزاده و تیم همراه ایشان آغاز گردید، طی بازدید 5 ساعته از هفدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری در جریان آخرین دستاورد های فناورانه واحد های دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت و که بازدید ایشان از غرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز انجام گرفت و تمامی کالاهای فناورانه این واحد دانشگاهی را نیز مورد بازدید قرار دادند و اطلاعات کاملی ازاین محصولات در اختیار دکتر میرزاده قرار گرفت.
همچنین غرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان توسط دکتر احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم و همراهان ایشان مورد بازدید قرار گرفت که تمامی کالاهای فناورانه این واحد دانشگاهی مورد بازدید ایشان نیز قرار گرفت.