چهارمین جلسه کمیته گیاهان دارویی

چهارمین جلسه هم اندیشی کمیته گیاهان دارویی همراه با ایده شو دوشنبه  26 تیر ماه 96 در سالن اجتماعات مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد در حاشیه این برنامه بیان داشت: در راستاي كمك به توسعه پايدارملي و منطقه اي و نيز افزايش ثروت و رفاه عمومي از طريق فعاليت هاي اقتصادي دانش بنيان “توسعه فناوري گیاهان دارویی” در دانشگاه آزاد به طور جد مورد پیگیری است.
دکتر مسلم پور گفت: هدف از این کمیته، شناخت توانمنديها، پيشبرد و ارتقا دانش در حوزه گیاهان دارویی، سامان‌دهی تولید و توزیع و فروش گیاهان دارویی، ايجاد و توسعه فناوري مربوط به کشت گیاهان دارویی و تولید داروهای گیاهی و توسعه سرمایه گذاری در گیاهان دارویی استان است.
وی تصریح کرد: واحدهای مستقر در مرکز رشد نیاز دارند تا بیشتر تشویق و ترغیب شوند که در عرصه گیاهان دارویی فعالیت داشته باشند. لازم است با سیاستگذاری مناسب و همکاری با این بنگاه های اقتصادی نوبنیاد، مسیر رشد و توسعه آنها را هموار کرد. شرکت های دانش بنیان نقش مهمی در ارتباط صنعت و دانشگاه و اجرایی کردن طرح ها و ایده های جوانان و مستعد و خوش فکر کشورمان دارند.
مسلم پور در انتها افزود: مرکز رشد دانشگاه در نظر دارد با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و نهادهای مربوطه، مانع خام‌فروشی گیاهان دارویی شود و در افزایش ارزش افزوده تولیدات استان نقش مؤثری ایفا نماید.
در انتها بالغ بر 20 ایده در زمینه گیاهان دارویی عنوان گردید که از این بین 3 ایده به عنوان ایده های برتر، منتخب گردیدند.