اخبار دانشگاه

امضای تفاهم‌نامه مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با شرکت‌های شتاب‌دهنده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از امضای تفاهم‌نامه مرکز رشد این دانشگاه با شرکت‌های شتاب‌دهنده واحدهای برتر دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

بازدید دکتر طهرانچی از نمایشگاه شتاب‌دهنده‌های آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از اولین نمایشگاه و همایش شتاب‌دهنده‌های آزاد بازدید کرد. به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از اولین نمایشگاه و همایش شتاب‌دهنده‌های آزاد که صبح امروز در نمایشگاه دائمی اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، بازدید کرد. نمایشگاه شتاب‌دهنده‌های آزاد توسط معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده و از میان ۱۰۰ شتاب‌دهنده، ۲۰ شتاب‌دهنده از واحدهای سراسر کشور به عنوان شتاب‌دهنده‌های برگزیده دعوت شده‌اند.

پایان‌نامه‌ها و رساله‌های فناورانه حوزه آب، خشکسالی، فرسایش و محیط‌زیست حمایت می‌شود

این رساله ها و پایان نامه ها در 32 محور و موضوع در حوزه آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست قابل ارائه هستند که طرح های فناوری استحصال آب از رطوبت هوا،  فناوری تولید و استخراج نمک هاي صنعتی از منابع شورابه اي در سطح کشور و تولید آب ارزان قیمت جهت کشاورزي گیاهان هالوفیت ، توسعه سیستم فناوری بازیافت آب اسپری درایر در کارخانجات کاشی و سرامیک و مدل های فناورانه اجرایی برای کاهش تبخیر از سطح آبهای استخرهای کشاورزی و دریاچه های سدها از جمله این محورها است.

اعضای هیئت‌علمی برای خدمات آزمایشگاهی تخفیف 40 و 50 درصدی می‌گیرند

وی افزود: طرح ویژه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی توسط تعدادی از مراکز عضو شبکه که برای هر عضو هیات علمی 40 درصد تخفییف تا سقف 40 میلیون ریال در نظر گرفته است.
به گفته اسدی‌فرد، 20 درصد از این تخفیفات از سوی شبکه آزمایشگاهی و 20 درصد نیز توسط مراکز عضو شبکه تامین می شود. اولویت نیز با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند.
بهره‌مندی 250 نفر عضو هیات علمی از طرح تخفیفی شبکه آزمایشگاهی

شرکت در بیستمین نمایشگاه پژوهش وفن آوری تهران

معرفی ۴محصول منتخب دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

دکتر سید مهدی جوادزاده مدیر مرکز رشد : مرکز رشد واحد آماده ارائه خدمات به واحدها و هسته های فن اور

دکتر سید مهدی جوادزاده رئیس مرکز رشد واحد زاهدان از مزایای استقرار در مراکز رشد دانشگاه به هم افزایی بین واحدها و هسته های فناور مستقر و سهولت در برقراری ارتباط با جوامع دانشگاهی و تحقیقاتی، صنایع و سازمانهای اجرایی و سهولت دسترسی به منابع انسانی و کاهش هزینه های تحقیقات و امکان استفاده از امکانات و خدمات موجود در مرکز رشد بخصوص خدمات مشاوره ای و دوره های آموزشی و تسهیل در تجاری سازی دستاورد‌های تحقیقاتی خبر داد و از خدمات مرکزرشد به هسته ها واحدهای فناور در اختیار قرار دادن فضا جهت استقرارشامل تجهیزات کامل اداری و سالن همایش‌ها و اتاق‌جلسات، اینترنت و خدمات سخت‌افزار و نرم‌افزار رایانه‌ای،

معیری‌کاشانی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛ بکارگیری اساتید و کارکنان فناور دانشگاه آزاد به‌عنوان منتورهای شتاب‌دهنده‌

حامد معیری‌کاشانی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: در کارگاه‌هایی که براساس حل‌مسئله (Problrm Base Learning) برای معاونان نوآوری و فناوری برگزار شد، مدیران مراکز رشد و معاونان فناوری با فضای دنیای شتاب‌دهنده‌ها و خلاقیت آشنایی و ارتباط سازنده‌ای برقرار کردند.

وی افزود: ارائه‌هایی در این راستا صورت گرفت که خود معاونان و مدیران را در متن کار قرار می‌داد. دفترچه‌هایی به معاونان و مدیران واحدهای استانی داده شد تا برنامه‌ها و مأموریت‌های هشت‌گانه را در تمام واحدهای استان اجرا کنند.

صفحه‌ها